Uw huis of kantoor koelen en verwarmen met een airco

Een airco kan in de hete zomermaanden voor verkoeling zorgen en in de koudere wintermaanden voor verwarming, zodat u uw woonruimte of kantoor het hele jaar door comfortabel kunt houden.

Bespaar op uw gasrekening

Zowel single-split als multi-split

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Energielabel: A++
Koelen & Verwarmen

Laat uw airco
plaatsen door SDO Techniek

Als u overweegt een airco te plaatsen, zijn wij uw ideale partner. Met onze eigen teams verspreid door heel Groningen, Drenthe en Friesland staan we altijd snel voor u klaar. Bovendien heeft u bij ons de keuze uit diverse topmerken. Uw comfort is onze zorg, en dat merkt u van keuze tot installatie.

Keuze uit diverse topmerken

U heeft bij ons de keuze uit verschillende topmerken airco's. Zo garanderen we altijd kwaliteit en een passende oplossing voor uw situatie.

Eigen monteurs

Wij beschikken over eigen teams verspreid door heel Noord-Nederland. Hierdoor kunnen we altijd snel bij u ter plaatse zijn.

Merken waarmee wij samenwerken stralen kwaliteit en innovatie uit

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van topmerken airco's. Wij begrijpen dat iedereen unieke wensen heeft en daarom bieden we u diverse opties aan. Of u nu op zoek bent naar energiezuinigheid, stilte of een specifiek design, wij hebben het voor u. Onze experts begeleiden u graag bij het maken van de perfecte keuze. Met onze hulp bent u verzekerd van een airco die naadloos aansluit bij uw behoeften.

Vandaag zijn van onze monteurs bezig om Nederland nog meer te laten besparen

In Nederland zetten we ons dagelijks in om jou te helpen besparen op je energierekening door de installatie van zonnepanelen, airco's, warmtepompen, thuisbatterijen en laadpalen. Altijd is er een team bij jou in de buurt beschikbaar. Deze lokale aanwezigheid staat garant voor zowel snelle installatie als efficiënte service. Bij eventuele storingen zijn we snel ter plaatse om elk probleem op te lossen.

Offerte aanvragen