Bespaar op stookkosten met de kracht van een hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp is een slimme keuze voor uw gasrekening; u verbruikt namelijk aanzienlijk minder gas. Tegelijkertijd geniet u van een aangename en constante warmte in uw woning.

Bespaar op uw gasrekening

Lage onderhoudskosten

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Geschikt voor elk type woning
Subsidiemogelijkheden

Laat uw hybride warmtepomp
plaatsen door SDO Techniek

Als u overweegt een hybride warmtepomp te plaatsen, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze eigen teams, verspreid door heel Groningen, Friesland en Drenthe, garanderen we snelle en vakkundige installatie. We kiezen bewust voor het topmerk Remeha, omdat kwaliteit voorop staat. U kunt rekenen op een betrouwbaar systeem dat jaren meegaat. Kies voor zekerheid en deskundigheid bij de installatie van uw hybride warmtepomp.

BRL100 Gecertificeerd

Wij zijn er trots op te vermelden dat ons bedrijf BRL100-gecertificeerd is, wat staat voor vakbekwaamheid en kwaliteit.

Eigen monteurs

Wij beschikken over eigen teams verspreid door heel Noord-Nederland. Hierdoor kunnen we altijd snel bij u ter plaatse zijn.

Vertrouw op kwaliteit, kies voor een Remeha hybride warmtepomp

Wanneer het gaat om hybride warmtepompen, kiezen wij resoluut voor het gerenommeerde merk Remeha. Door onze keuze voor dit vooraanstaande merk garanderen wij een installatie die niet alleen betrouwbaar is, maar ook optimaal presteert. Remeha staat bekend om haar betrouwbaarheid en solide garanties. U kunt dus met een gerust hart vertrouwen op een warmtepompsysteem dat zijn beloftes waarmaakt en jarenlang meegaat.

Vandaag zijn van onze monteurs bezig om Noord-Nederland nog meer te laten besparen

Dagelijks zetten we ons in Noord-Nederland in voor de installatie van zonnepanelen, airco's, warmtepompen, thuisbatterijen en laadpalen om jouw energiekosten te verlagen. Onze lokale teams staan altijd paraat om niet alleen snel te installeren, maar ook om efficiënte service te bieden. Als er onverhoopt een storing optreedt, zijn we snel ter plaatse om elk probleem op te lossen.

Offerte aanvragen