Ontvang nu tot wel €3750 aan ISDE-subsidie op al onze warmtepompen!

Bespaar op uw gasrekening met de kracht van een warmtepomp

Een warmtepomp is een slimme keuze voor uw gasrekening; u verbruikt namelijk aanzienlijk minder gas. Tegelijkertijd geniet u van een aangename en constante warmte in uw woning.

Bespaar op uw gasrekening

Lage onderhoudskosten

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Subsidiemogelijkheden
Waardevermeerdering woning

7500+ installaties uitgevoerd

Eigen teams in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel

Installatie binnen 1 dag

Bespaar tussen de 70% - 90% gas met een hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp, die een combinatie is van een warmtepomp en een gewone cv-ketel, zorgt voor een efficiënte verwarming van je huis. De warmtepomp neemt de hoofdrol in het verwarmen van je woning, terwijl de cv-ketel nog steeds zorgt voor warm water voor bijvoorbeeld douchen of de afwas. Op momenten dat het buiten erg koud wordt, springt de cv-ketel bij. Dit helpt om je huis comfortabel warm te houden, wat vaak voordeliger uitpakt dan wanneer je volledig op gasverwarming zou vertrouwen.

Door deze combinatie te gebruiken, kun je veel minder gas gaan gebruiken, soms wel 70% tot 90% minder.

Een hybride warmtepomp is niet zo duur in vergelijking met andere warmtepompen en kan in veel huizen, zelfs de wat oudere, helpen om minder gas te gebruiken. Zo blijft je huis lekker warm zonder dat het je veel extra kost. Je hebt nog wel gas nodig, maar een stuk minder dan voorheen.

Meer over de hybride warmtepomp

CV-ketel

Hybride Warmtepomp

Ga stapsgewijs van het gas af met een all-electric ready warmtepomp

Met een all-electric ready warmtepomp begin je nog met een hybride opstelling. Het verschil is dat er bij deze installatie al rekening wordt gehouden met het feit dat je uiteindelijk volledig van het gas af gaat. Dit betekent dat er een warmtepomp met een groter vermogen wordt geïnstalleerd. Zo kan je met dezelfde warmtepomp uiteindelijk ook gasloos verwarmen.

Het moment waarop je volledig van het gas af gaat bepaal je zelf. Zo kun je later investeren om de isolatie en het verwarmingsysteem van je woning te verbeteren en de switch mogelijk maken. Op dat moment plaatsen we een boilervat voor je tapwater-voorziening (douche/kraan).

Meer over de all-electric ready

CV-ketel

All-Electric Ready

Boiler

Ga volledig van het gas af

Met een all-electric warmtepomp kies je voor een volledig elektrische manier van je huis verwarmen. Dit betekent dat je geen gas meer gebruikt. Alles, van het verwarmen van de ruimtes tot het zorgen voor warm water, gebeurt elektrisch. In plaats van een traditionele cv-ketel, gebruik je een boilervat om je water warm te houden.

Voor een optimale werking van de warmtepomp is het belangrijk dat je huis goed dicht is, zodat de warmte binnen blijft. Hoewel het meer kost dan een systeem dat ook nog een beetje gas gebruikt, zorgt een all-electric warmtepomp ervoor dat je helemaal klaar bent voor een toekomst zonder gas.

All-electric Warmtepomp

Drie redenen waarom u nu een warmtepomp wil kopen

Einde van het prijsplafond

Op 31 december 2023 is het prijsplafond afgeschaft. Met de schommelende gasprijzen is de kans groot dat uw energierekening nóg hoger wordt.

Warmtepomp wordt verplicht

Vanaf 2026 wordt een warmtepomp verplicht voor huiseigenaren die hun cv-ketel moeten vervangen. Wees voorbereid op deze maatregel en begin nu al met besparen.

Verlaag uw energiekosten

Op 31 december 2023 is het prijsplafond afgeschaft. Met de schommelende gasprijzen is de kans groot dat uw energierekening nóg hoger wordt.

Laat uw warmtepomp
plaatsen door SDO Techniek

Als u overweegt een warmtepomp te plaatsen, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze eigen teams, verspreid door heel Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel, garanderen we snelle en vakkundige installatie. Kies voor zekerheid en deskundigheid bij de installatie van uw warmtepomp.

Google review sterren

Subsidie voor
warmtepompen in 2024

Voor een hybride warmtepomp op buitenlucht krijg je bijvoorbeeld tussen 1.950 en 3.000 euro subsidie. En voor een volledig elektrische variant is dit 1.950 tot 3.750 euro (bron: Milieu Centraal). Zo wordt het aanschaffen van een warmtepomp voor duurzame verwarming extra aantrekkelijk.

Goed om te weten: als je de warmtepomp combineert met een isolatiemaatregel, krijg je hogere subsidie voor de isolatiemaatregel.

Subsidie 2024-Subsidie 2024-Subsidie 2024-

Tot

€3750

Vandaag zijn van onze monteurs bezig om Nederland nog meer te laten besparen

Dagelijks zetten we ons in Nederland in voor de installatie van zonnepanelen, airco's, warmtepompen, thuisbatterijen en laadpalen om jouw energiekosten te verlagen. Onze lokale teams staan altijd paraat om niet alleen snel te installeren, maar ook om efficiënte service te bieden. Als er onverhoopt een storing optreedt, zijn we snel ter plaatse om elk probleem op te lossen.

Offerte aanvragen