Laadpaal Installatie, thuis of bij uw bedrijf

Het installeren van een laadpaal bij u thuis of op uw bedrijf is een goede manier om ervoor te zorgen dat uw elektrische auto toegang heeft tot een betrouwbare, snelle en veilige energiebron. Met een laadpaal kunt u uw auto in een mum van tijd volledig opladen en ervoor zorgen dat hij altijd klaar is om te gaan.

Goedkoper opladen met uw eigen laadpaal

Altijd vertrekken van huis met een volle accu

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Gratis rijden met zonnepanelen
Opladen wanneer u wilt

Laat uw laadpaal
plaatsen door SDO Techniek

SDO Techniek verzorgt de installaties van laadpalen voor zowel particulieren als bedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe. SDO Techniek beschikt over het beste team van gecertificeerde technici die goed uitgerust en zeer ervaren zijn in het installeren van Laadpalen. Onze technici zorgen ervoor dat elke installatie correct en veilig gebeurt, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw laadpaal optimaal functioneert.

Gecertificeerde monteurs

Bij ons zijn alle monteurs voorzien van een InstallQ-certificering. Zo weet u zeker dat elke installatie met kennis en zorg wordt uitgevoerd.

Eigen monteurs

Wij beschikken over eigen teams verspreid door heel Noord-Nederland. Hierdoor kunnen we altijd snel bij u ter plaatse zijn.

Merken waarmee wij samenwerken stralen kwaliteit en innovatie uit

Wanneer het aankomt op laadpalen, kiezen we bewust voor de beste merken in de markt, namelijk Zaptec en Growatt. Deze merken zijn een synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door voor deze topmerken te kiezen, verzekeren we u van een duurzame en efficiënte laadoplossing. U kunt rekenen op een laadpaal die zowel veilig als snel oplaadt, zodat u zorgeloos de weg op kunt.