Met een thuisbatterij bespaart u direct op uw energiekosten

Een thuisbatterij stelt u in staat om opgewekte zonne-energie op te slaan voor later gebruik, waardoor u minder afhankelijk wordt van het net en op uw energiekosten bespaart.

Zonne-energie opslaan voor later

Minder net-afhankelijkheid, meer besparing

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

5-15 kWh
Zonne-energie opslaan

Laat uw thuisbatterij
plaatsen door SDO Techniek

Een thuisbatterij is een uitstekende manier om uw overtollige energie op te slaan voor momenten dat u het nodig heeft. Met onze eigen teams verspreid door heel Groningen, Friesland en Drenthe staan we altijd voor u klaar. U kunt rekenen op een vlotte en correcte installatie. Door onze lokale aanwezigheid garanderen we snelle service en bij eventuele vragen of storingen zijn we zo bij u.

Gecertificeerde monteurs

Bij ons zijn alle monteurs voorzien van een InstallQ-certificering. Zo weet u zeker dat elke installatie met kennis en zorg wordt uitgevoerd.

Eigen monteurs

Wij beschikken over eigen teams verspreid door heel Noord-Nederland. Hierdoor kunnen we altijd snel bij u ter plaatse zijn.

Merken waarmee wij samenwerken stralen kwaliteit en innovatie uit

Bij ons vindt u batterijen van topmerken zoals Enphase en Growatt. Door samen te werken met deze gerenommeerde namen kunnen wij u altijd een betrouwbare en efficiënte oplossing bieden. Deze merken zijn geliefd vanwege hun betrouwbaarheid en uitstekende garantievoorwaarden. U bent dus altijd verzekerd van een batterijsysteem dat uitblinkt in prestaties en duurzaamheid.

Vandaag zijn van onze monteurs bezig om Nederland nog meer te laten besparen

Dagelijks werken we in Nederland aan besparende oplossingen, zoals de installatie van zonnepanelen, airco's, warmtepompen, thuisbatterijen en laadpalen. Altijd is er een team in jouw buurt beschikbaar, wat niet alleen een snelle installatie, maar ook efficiënte service garandeert. Als er onverhoopt een storing optreedt, staan we snel voor je klaar om elk probleem op te lossen.

Offerte aanvragen