Breng uw energierekening omlaag met zonnepanelen

Als u op zoek bent naar een manier om uw energierekening te verlagen, dan zijn zonnepanelen een goede oplossing.

Bespaar al snel 1000 euro per jaar

Profiteer nu van 0% btw op zonnepanelen

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

35 Jaar Garantie
Glas-Glas Panelen

Laat uw zonnepanelen
plaatsen door SDO Techniek

Zonnepanelen zijn een slimme keuze, en bij SDO Techniek maken we die keuze nog slimmer. Onze eigen teams bestaan uit InstallQ-gecertificeerd personeel, echte vakmensen dus. Kiest u voor ons? Dan profiteert u van een indrukwekkende 35 jaar garantie op onze Denim zonnepanelen. En met onze Nederlandse productgarantie weet u zeker dat u goed zit.

Gecertificeerde monteurs

Wij zetten enkel InstallQ-gecertificeerde monteurs in. Zo garanderen we u kwaliteit en deskundigheid bij iedere installatie.

Eigen monteurs

Wij beschikken over eigen teams verspreid door heel Groningen, Drenthe en Friesland. Hierdoor kunnen we altijd snel bij u ter plaatse zijn.

Merken waarmee wij samenwerken stralen kwaliteit en innovatie uit

Dankzij onze samenwerking met toonaangevende merken, garanderen wij jou de meest kostenefficiƫnte installatie. Deze merken staan bekend om hun betrouwbaarheid en sterke garanties, wat betekent dat je kunt vertrouwen op een zonnepaneelsysteem dat optimaal presteert en lang meegaat.

Vandaag zijn van onze monteurs bezig om Nederland nog meer te laten besparen

In Nederland zijn we elke dag bezig met het installeren van zonnepanelen, airco's, warmtepompen, thuisbatterijen en laadpalen om jou te helpen besparen op je energierekening. Wij hebben altijd een team bij jou in de buurt beschikbaar. Deze lokale aanwezigheid garandeert niet alleen een snelle installatie, maar ook een efficiƫnte service. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan staan we snel bij je op de stoep, klaar om elk probleem op te lossen.

Offerte aanvragen